
Recept
Bereidingstijd
Kooktijd
Porties
6 sneetjes brioche of melkbrood
2 eieren
150 ml melk
1 el maiszetmeel
1 tl vanilleextract
1 tl kaneel
2 el Candico Kandij Cassonade Blond + extra voor het serveren
Boter voor het serveren
Bakspray, om in te vetten
Doe de melk, eieren, Candico Kandij Cassonade Blond, maiszetmeel, vanilleextract en kaneel in een diep bord. Meng goed met een vork of kleine garde tot een geheel.
Verwarm de airfryer voor op 180°C. Vet de bodem van het airfryermandje in met bakspray. Dompel per keer twee sneetjes brood in het mengsel, leg ze in de airfryer (laat ze niet overlappen) en bak 8 minuten. Draai halverwege om. Herhaal dit voor de resterende sneetjes.
Werk af met wat boter als ze nog heet zijn en bestrooi met extra Candico Kandij Cassonade Blond.
Scherm opgelicht houden
share
Krijg je bij onze recepten een glimlach en al een beetje voorpret, schrijf je dan in voor onze maandelijkse nieuwsbrief voor nog veel meer heerlijke inspiratie.